Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın merdivenine malik yürütmek koca bir avantajdır. Lacerem bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine ehil edinmek karınin binanızın yeni olması ya da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kırmızıınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate aldatmaınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi acıe dayanıklıdır.

Mono blok beden kuruluşsı ekip sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin karıninden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

CMD Maden; birinci sınıf ve muteber yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın yangın kapısı merdiveni gestaltlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page