Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Binalarda sınırlı standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cihetı saf opsiyonel olarak allıkınan hidrolik şube ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar Yangın Kapısı sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü koca birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına ne olan âlem akışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Report this wiki page